Wij leveren de Compost Tea Systems van Growing Solutions,wereldmarktleider in het ontwikkelen en ontwerpen van compost-extractors. Deze unieke en efficiënte extractors zijn ontwikkeld voor de productie van hoogkwalitatieve compostthee. Gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk om schoon te maken en ontworpen voor jaren van gebruik. Alle extractors zijn voorzien van het Fine Bubble Diffusion system voor de beste beluchting.
Youtube: LINK

 

 

PRODUCTEN

System 10 (40 L formaat) – Klik voor meer info

De System10™ is ideaal voor particulier gebruik, kleinere telers en onderzoekscentra. Dit model levert dezelfde betrouwbare resultaten als de grotere systemen maar met het voordeel van mobiliteit en gebruiksgemak.

System 25 (100 L formaat) – Klik voor meer info

De System25™ is ideaal voor de grotere tuinen en parken. Ook voor sportvelden, gebruik voor doeleinden in openbaar groen en op land- en tuinbouwbedrijven tot 5 ha is dit de ideale machine.

System 100 (400 L formaat) – Klik voor meer info

De Sytem100™, het meest populaire model, is ideaal voor 4 – 20 ha tuinen, parken, tuinbouwbedrijven, akkerbouwbedrijven, golfbanen, hoveniers en composteringsfaciliteiten. Dit duurzame systeem voldoet aan de eisen van degenen die regelmatig met compostextract werken.

System 500 (2000 L formaat) – Klik voor meer info

De System500™ is gebouwd voor regelmatig grootschalig gebruik van compostextract bij verschillende toepassingen – ideaal voor grote oppervlakten zoals grote akkerbouwbedrijven, kassenteelt en golfterreinen.